Groot formaat wandvullende foto’s / fotobehang

Wandvullend beeld (fotobehang) of visual in uw bedrijfspand:

 

Informatief, ruimtevergrotend, onderscheidend en een visitekaartje van formaat

 

Wilt u dat uw bedrijfsruimte een onuitwisbare indruk maakt op nieuwe bezoekers? En dat uw medewerkers het ervaren als een unieke werkomgeving? Denkt u dan eens aan het decoreren met wandvullende foto’s, die speciaal voor u zijn gemaakt. U mag het ook fotobehang noemen, maar dan wel uit één stuk! Ik regel het complete proces voor u, van het maken van de foto tot het aanbrengen op de muur.

 

Download hier de brochure over groot formaat

 

Opvallen met groot formaat foto’s

Foto’s kunnen prachtige blikvangers zijn, maar foto’s op wandformaat grijpen de toeschouwers pas echt. Dit gegeven kunt u gebruiken om de boodschap van uw onderneming over te brengen. Als de kwaliteit die u levert, overeenkomt met de uitstraling van de bedrijfsruimte, dan loopt u meteen een paar stappen voor op de concurrentie.

Wandvullend is altijd maatwerk

Geen twee wanden zijn hetzelfde en daarom worden wandvullende foto’s altijd op maat gemaakt. Hiervoor organiseer ik het hele projectmanagement. Allereerst bepalen we samen de plaats en het gewenste beeld. Daarna maak ik natuurlijk de foto, zorg voor de beeldbewerking, zie toe op het printen en begeleid de montage op locatie.

Fotobehang is geschikt voor onder meer:
– bedrijfs/kantoorruimtes
– restaurants
– showrooms
– bedrijfskantines
– ontvangstruimtes
– beursstands
– trappenhuizen

Van groot en extreem groot

De toepasbaarheid van fotobehang is bijna onbegrensd. Het is probleemloos mogelijk om muurvullende prints tot 5 x 50 meter uit één stuk te realiseren. Stelt u zich eens voor wat voor impact dat heeft! Ook de materiaalkeuze is ruim. Zo is er onder meer wit vinyl, transparant vinyl, doek met textielstructuur en geluiddempend wanddoek. Met dat laatste verbetert de akoestiek en slaat u meteen twee vliegen in één klap.

 

Datacenter interieur groot formaat wandvullende foto met dieptewerking

Details: afdruk op textiel, rechtstreeks aangebracht op de muur
Afmetingen 9.10×2.70 meter, origineel bestand 160 megapixel

 

Waarom Marco van Ammers?

Heel eenvoudig: voor dit soort projecten heb ik alles in huis. Creativiteit, oog voor detail, marketingkennis en een technische achtergrond. Ik kan me voorstellen dat u wilt dat ik hiervoor eens bij u langskom. Dat doe ik graag. Bel mij en we bespreken uw wensen en de mogelijkheden die ik zie.

Vraag vrijblijvend informatie!

 

Skyline Amsterdam grachtengordel groot formaat wandvullende foto

Details: afdruk op textiel, dmv een frame los van de muur aangebracht
Afmetingen 7.20×2.70 meter, origineel bestand 175 Megapixel

 

Het aanbrengen van de bovenstaande muurvullende foto uit 1 stuk.
In slechts 1,5 uur is deze foto als acryl behang rechtstreeks op de muur aangebracht!