Groot formaat wandvullende foto’s / fotobehang

Wandvullend beeld of visual in uw bedrijfspand:

Informatief, ruimtevergrotend, onderscheidend en een visitekaartje van formaat

 

 

 

Maakt u de juiste indruk op uw klanten en bezoekers?

 

U maakt als ondernemer maar één keer een eerste indruk. Het is van groot belang om aan uw potentiële klanten de juiste sfeer en boodschap van uw onderneming over te brengen en dit op een onderscheidende manier te doen. U loopt een stap voor op uw concurrenten als de kwaliteit van uw product of dienst overeenkomt met uw uitstraling. Het totaalplaatje moet kloppen.

 

Mijn specialisme is het realiseren van groot formaat wandvullende foto’s (print), ook wel fotobehang genoemd, maar wel uit 1 stuk! Van het maken van een foto tot de oplevering, ik neem al het werk uit handen.

 

Download hier de brochure over groot formaat

 

Val op met groot formaat fotobehang

 

Wandvullend beeld  –middels een foto of visual- is een uitstekende methode om dit te realiseren. Het is een visitekaartje van formaat; informatief, ruimtevergrotend, onderscheidend en ongekend stijlvol. Een wandvullende foto (fotobehang) of visual is een absolute eyecatcher in uw bedrijfspand, showroom, demonstratieruimte of beursstand.


Maatwerkoplossingen

 

Met mijn bedrijf Marco van Ammers Fotografie en Design ben ik specialist in het maken van fotokunstwerken. Ook verzorg ik het complete projectmanagement voor dit soort maatwerkoplossingen. Natuurlijk fotografeer ik, maar zorg ook voor beeldbewerking, zie toe op het printen en begeleid de uiteindelijke montage op locatie met een grote precisie. Creativiteit, een scherp oog voor detail, kennis van marketing en een technische achtergrond maken mij de juiste partner om uw wandvullend beeld te realiseren.

 

Skyline Amsterdam Rotterdam groot formaat wandvullende foto

Details: afdruk op transparant vinyl, aangebracht op glas
Afmetingen 4 maal 5.00×2.70 meter, origineel bestand 175 megapixel

 

Van groot tot supergroot

 

De mogelijkheden met wandvullend fotobehang zijn eindeloos. Van groot tot supergroot. Het is zelfs mogelijk om muurvullende print (foto of visual) tot 5×50 meter uit één stuk te realiseren. Dit kan op verschillende materialen, zoals zelfklevend wit vinyl, transparant vinyl, fotobehang op basis van textielstructuur of bijvoorbeeld geluiddempend wanddoek. Dat laatste zorgt ook voor een verbetering van de akoestiek van uw ruimte.

 

Datacenter interieur groot formaat wandvullende foto met dieptewerking

Details: afdruk op textiel, rechtstreeks aangebracht op de muur
Afmetingen 9.10×2.70 meter, origineel bestand 160 megapixel

 

Speciale opnametechnieken

 

Dit soort groot formaat toepassingen vraagt om specifieke eisen aan de digitale beeldbestanden. Om een hoge detaillering te garanderen voldoet een normaal fotobestand niet meer. Voor muurvullende foto’s is een grootte van 100, 150 en soms zelfs 250 megapixel gewenst. Door speciale opnametechnieken kan zo’n super megapixel beeld worden gerealiseerd.

 

Skyline Amsterdam grachtengordel groot formaat wandvullende foto

Details: afdruk op textiel, dmv een frame los van de muur aangebracht
Afmetingen 7.20×2.70 meter, origineel bestand 175 Megapixel

 

Vraag vrijblijvend informatie!

Het aanbrengen van de bovenstaande muurvullende foto uit 1 stuk
In slechts 1,5 uur is deze foto als acryl behang rechtstreeks op de muur aangebracht!