Bedrijfsfotografie – Alkmaar

Ik breng bedrijven en ondernemers in beeld!

 

Bedrijfsfotografie zorgt voor de juiste aandacht, en natuurlijk ook online zichtbaarheid. Elke ondernemer en onderneming heeft er mee te maken: het gebruik van beeldmateriaal, van foto’s. Dat kan van heel simpel op een visitekaartje, maar ook op een website, of in een jaarverslag. Er zijn zeer veel toepassingen binnen bedrijven van foto’s:

 

– presentaties
– bedrijfsmagazine
– autobestickering
– flyers
– folders
– catalogus
– webshop
– verpakkingen
– banners

 

Met mijn bedrijfsfotografie zorg ik voor de verbinding tussen de analoge en digitale toepassingswereld van foto’s. Voor offline en online marketing van bedrijven.


Dit zegt Syngenta: “We krijgen geregeld internationale gasten over de vloer en we wilden graag een fotorapportage om ons verhaal te vertellen en te ondersteunen. Marco heeft professionele foto’s gemaakt en verzorgde ook de bewerking, opmaak en afdrukken. We krijgen veel enthousiaste reacties op de levensgrote poster en ander fotomateriaal welke er nu hangen. Voor onze gasten is het in één oogopslag duidelijk wat er op de afdeling gebeurd. Kortom: in een aantal sessies… missie geslaagd!”


 

 

Foto’s zijn geen doel op zich, ze zijn een onderdeel van een grotere geheel, namelijk marketing en communicatie. Een bedrijf is gebaat bij een goed imago en bijbehorende uitstraling. Huisstijl, logo, website en bijvoorbeeld drukwerk zijn daar allemaal onderdeel van. En bijna overal komen grafische elementen of foto’s aan te pas. Want daarmee kan heel effectief een gevoel of sfeer worden overgebracht. Erg belangrijk dus om foto’s aan te laten sluiten bij het imago en de identiteit van het bedrijf. Met de juiste uitstraling en sfeer zal een bedrijf de juiste klanten en prospects aantrekken.

Bedrijfsfotografie

Met mijn bedrijf Marco van Ammers Fotografie lever ik maatwerk in bedrijfsfotografie. Ik leg met foto’s het verhaal van bedrijven vast, en geef bedrijven een gezicht. Met de opvallende beelden die ik maak komen bedrijven en professionals verder. Het zal hun zichtbaarheid, uitstraling en onderscheidend vermogen vergroten. Dat is goed voor groei en omzet. Mijn bedrijfsfotografie richt zich op alle offline en online toepassingen van professioneel beeldmateriaal.

 

Als resultaat lever ik een serie foto’s die in feite een kleine eigen beeldbank is. Bij behoefte aan foto’s hoeft maar op 1 plek gezocht te worden, dat scheelt veel tijd. En ook de kwaliteit is gegarandeerd. Zo worden alle uitingen van uw bedrijf opvallend en consistent wat sfeer en uitstraling betreft.