Ik breng Alpe d’HuZes in beeld!

 – Opgeven is geen optie! –

 

Dit jaar heb ik voor de 4e keer als fotograaf, onderdeel uitmakend van het fotografenteam, het Alpe d’HuZes event in beeld gebracht. Alpe d’HuZes (www.opgevenisgeenoptie.nl) is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend op de koersdag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen. Het motto ’opgeven is geen optie’ en het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

alpe-d-huzes-logo

Voor dit evenement verzorg ik een aantal speciale time lapse, video en fotografie projecten. Tijdens de koersweek worden meerdere time lapse opnames van de opbouw, voorbereiding en de koers gemaakt worden.

 

 

Time lapse en video opnames 2016 – 2019
 
Foto’s van Alpe d’HuZes 2018
 
Foto’s van Alpe d’HuZes 2017
 
Foto’s van Alpe d’HuZes 2016

 

Ik heb middels een sponsoractie een aantal bedrijven bereid gevonden om, via mij, Alpe d’HuZes te ondersteunen, daarvoor hebben zij middelen ter beschikking gesteld. In ruil hiervoor breng ik deze bedrijven extra onder de aandacht.

 

Ik bedank de volgende bedrijven: