Luchtfotografie in Noord-Holland

– Luchtfotografie –

 

Foto’s die vanaf een grote hoogte landschap, stad of dorp laten zien, spreken altijd tot de verbeelding. Nog boeiender is het wanneer een bekend gebied –een streek, dorp of terrein- vanuit de lucht is gefotografeerd; gebouwen, straten en waterwegen komen in een nieuw perspectief te staan. Dat zorgt voor aangename verrassingen, stof tot nadenken en spreken, verwondering. Kortom: échte aandacht. Vergelijk het met het bekijken van een maquette van een bekend gebied.

 
mcva-20160805-0228-web

Het is een uitkomst voor bedrijven en organisaties die hun projecten en objecten op een boeiende, originele, onderscheidende en exclusieve manier willen presteren: luchtfotografie, een nieuw specialisme van Marco van Ammers Fotografie. Marco van Ammers combineert zijn expertise, scherpe oog en royale ervaring in fotografie met het maken en leveren van ongekend exclusief beeld dat een nieuwe kijk geeft op uw woon/ werkgebied.

 
mcva-20160805-0276-web

Voor wie?

 

* Luchtfotografie is een manier van presenteren die kan worden ingezet door projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, makelaars, overheden, evenementenbureaus, reclamebureaus en andere ondernemingen die op een duidelijke, onderscheidende en originele manier hun projecten of locaties van nog te realiseren projecten van alle kanten willen laten zien. Daarbij is luchtfotografie zeer geschikt om een portfolio van gerealiseerde projecten vorm te geven.

 

* Hotels, pretparken, recreatiegebieden, museumcomplexen, dierentuinen, vakantieresorts en andere op recreatieve bezoekers gerichte organisaties geven met luchtfotografie in één oogopslag inzicht in hun aanbod. In een tijd van toenemend toerisme en een dito stijging van op toeristen gerichte voorzieningen is een snel en duidelijk te doorgronden overzicht een pre voor uw organisatie.

 
mcva-20160805-0333-web

* Ook voor andere dan voornoemde ondernemingen en organisaties is fotografie van uw bedrijf(sterrein) of fabriekscomplex een indrukwekkende en mooie manier van presenteren. Met luchtfotografie overstijgt u letterlijk de voorgevel/ entree en laat u de ware omvang van uw bedrijf zien. Deze exclusieve presentatie zorgt voor meer uitstraling.

 

* Wilt u uw klanten met een origineel relatiegeschenk verrassen? Met een foto van hun bedrijf genomen vanuit de lucht zorgt u ervoor dat u elke dag in beeld bent. Foto’s die bedrijven vanuit de lucht tonen, kunnen altijd rekenen op een in het oog springende locatie in het bedrijf.

 

mcva-20160805-0488-web

 

Portfolio luchtfotografie